Multi-actoren beslismodel voor ruimtelijke ontwikkelingsprojecten van de Olympische Spelen van 2028 in Nederland (Thesis)

Onderwerp van mijn afstudeeronderzoek is de mogelijke toekomstige organisatie van de Olympische Spelen in Nederland. Het NOC*NSF is recentelijk (maart 2005) gestart met een onderzoek naar de haalbaarheid van het evenement in 2028. In het kader van dit initiatief is er behoefte ontstaan om een wetenschappelijke bijdrage te leveren. Het afstudeeronderzoek focust zich op het besluitvormingsproces van de ruimtelijke ontwikkelingsopgave voor de Olympische Spelen.

De probleemstelling van het afstudeeronderzoek luidt als volgt: Hoe is het mogelijk het complexe besluitvormingsproces van de Olympische Spelen vorm te geven, zodat er een bijdrage geleverd kan worden aan de besluitvorming over de ruimtelijke ontwikkeling van de Olympische Spelen van 2028 in Nederland? Het doel van het onderzoek is de ontwikkeling van een multi-actoren beslissingsmodel voor de ruimtelijke opgaven van de Olympische Spelen van 2028 in Nederland.

Heurkens, E.  (2005). Multi-actoren beslissingsmodel voor ruimtelijke ontwikkelingsprojecten van de Olympische Spelen van 2028 in Nederland (Thesis). Delft: TU Delft.

GDE Error: Error retrieving file - if necessary turn off error checking (404:Not Found)

Say something

Your email address will not be published. Required fields are marked with a grey bar.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.